dimecres, 13 de març del 2013

Sessió 12 de març

Sessió 12 de març

A la sessió d'ahir, dimarts 12 de març, en Dani ens va explicar com atendre als clients quan estem en un coktail tenint en compte que els clients estan de peu.Un coktail és com un aperitiu i per tant  hi ha menjar per picar.
Les persones que encarreguen el coktail són les que demanen exactament el tipus de menjar que volen.

Després ens vam posar a parar les taules: estovalles, tovallons, coberts, copes, etc.

Com sempre vam preparar cafès. Mohamed, Carla i Esteban van baixar a la barra del bar a practicar de cambrers de veritat. Quina vergonya que van passar al principi! Però de seguida s'hi van acostumar. Van estar recollint taules i també van fer entrepans.

Quan van venir els companys de cuina ells van ser els clients i nosaltres els vam atendre com a bons professionals que ja som. Encara que ens queda molt per aprendre!

Pamela i Wilmar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada