Quan vam arribar, com sempre, ens vam vestir com a bons cuiners: davantal i capell. Ja estàvem preparats per a " poner las manos en la masa".
En Xavi ja ens havia preparat els aliments necessaris per muntar un buffet. Un buffet consisteix en preparar diversos plats per a un àpat.
Ens vam dividir per els diferents plats. Aquests van ser:
- Amanides d'escarola, amb kiwi, taronja i tonyina. Vam preparar diverses salses d'acompanyament i també hi vam posar formatge arrebossat i picatostes.
- Broquetes de pit de pollastre amb formatge brie i pernil salat.
- Carabassons farcits de ceba amb un sofregit.
- Crema de carabassó.
- Escalivada d'albergínia i pebrots vermells.
- Taronges amb salsa de mel.
Com sempre vam embolicar el menjar i vam anar cap al restaurant. I allà els companys de sala vam muntar el buffet i vam ser atesos com a bons clients!
Ens vam llepar els dits amb el menjar tant bo que havíem preparat!
Estem esperant per saber les novetats de la setmana vinent.
Jo el voldria tastar :)
ResponElimina