dijous, 21 de febrer del 2013

taller de cuina dimars 19

Quan vam arribar, com sempre, ens vam vestir com a bons cuiners: davantal i capell. Ja estàvem preparats per a " poner las manos en la masa".

En Xavi ja ens havia preparat els aliments necessaris per muntar un buffet. Un buffet consisteix en preparar diversos plats per a un àpat.

Ens vam dividir per  els diferents plats. Aquests van ser:

-         Amanides d'escarola, amb kiwi, taronja i tonyina. Vam preparar diverses salses d'acompanyament i també hi vam posar formatge arrebossat i picatostes.
-         Broquetes  de pit de pollastre amb formatge brie i pernil salat.
-         Carabassons farcits de ceba amb un sofregit.
-         Crema de carabassó.
-         Escalivada d'albergínia i pebrots vermells.
-         Taronges amb salsa de mel.

Com sempre vam embolicar el menjar i vam anar cap al restaurant. I allà els companys de sala vam muntar el buffet i vam ser atesos com a bons clients!

Ens vam llepar els dits amb el menjar tant bo que havíem preparat!

Estem esperant per saber les novetats de la setmana vinent.


1 comentari: