dijous, 27 de febrer del 2014

Plats del 27 de febrer

Tots Els alumnes arriben a Impulsem a les 9h. Passem llista i ens dirigim al restaurant del Museu Marítim . El Dani explica l’organització de la classe d’avui. Ens repartim en dos grups: sala i cuina. Es vesteixen amb davantals i gorres.
 Anem a la cuina. Per començar ens rentem les mans.
-Què és un bufet?
 -Molt menjar, no?
 Avui anem a preparar un bufet. Enciam, carn, pasta i postres.
Els alumnes s’agrupen per parelles i decideixen el plat per preparar.
 Enciam

 Pit de pollastre farcit amb formatge i pernil

Macarrons

Pit de pollastre farcit amb formatge i pernil

I de postra, nata
És increïble! Després de dues hores tot està preparat: Pit de pollastre farcit de formatge amb ceba caramel•litzada, macarrons amb verdures, macarrons amb olivada, amanida i de postra, nata amb fruites del bosc.

 Netegem i ens rentem les mans.
 Després del descans anem a gaudir del bufet en la terrassa. Els alumnes que han preparat el menjar són els clients i els de la sala s’encarregaran de servir.

 Això de servir no és fàcil. Primer la beguda : presentem el vi (que era aigua en realitat) i atenció! Per on s’agafa l’ampolla? No posem els dits a la copa!

 I bon profit!