dimarts, 18 de març del 2014

Taller de reparació de bicicletes. Dimarts 18 de març de 2014




Avui és el darrer dia d’aquest taller. 

La classe ha començat de manera pràctica, agafant cadascú la bicicleta que ha anat treballant cada dia. Es tractava d’aplicar la teoria que ja s’ha explicat diverses vegades. 

Concretament calia posar els cables de frens i les fundes, i apretar-ho bé per tal que el canvi de marxes funcioni correctament. Hi ha dos tornillos en el canvi, que es diuen H i L. Són topalls, i si s’ apreten  té menys recorregut.

Amb això la bicicleta quedarà acabada d’arreglar i estarà a punt per fer-la servir. 

En acabar-ho cadascú ha emplenat el full de feina, anotant el material nou que ha hagut d’utilitzar i l’activitat que ha fet a la bicicleta.

Quan ja ha estat tot enllestit han pogut probar-les. Fora el pati han muntat un circuit i han tingut una bona estona per practicar. Aquest final de taller ha estat sorpresa, els ha agradat molt i s’ho han passat força bé.
Ens ha comentat el Pere que aquestes bicicletes tenen un destinatari, que encara no sap qui serà, però que està treballant per trobar l’entitat que se les endurà per utilizar-les. Per tant, aquest taller ha servit per aprendre i també per donar utilitat a les bicicletes.

Finalment ens hem despedit tots i ens retrobarem a la cloenda del mes de juny.


Institut Serrat i Bonastre