dijous, 6 de març del 2014

Sessió 8 de Vestits a mida

Avui hem estat treballant de valent perquè ja queden poques sessions i s'ha d'enllestir la feina.
Com a les altres sessions hem treballat dividides en dos grups: les que fan el vestit del pallasso blau i les que fan el vestit del pallasso del nas vermell. 



A cadascun dels grups la feina estava repartida: tallar amb els patrons, unir  les peces de roba amb les agulles, embastar i cosir a màquina. S'han anat resolent alguns problemes, per exemple  s' ha tallat alguna peça per la cara de la roba que no corresponia ... 
Però amb l'ajut i la paciència de la Clàudia tot ha tingut solució!

Algunes noies, en diferents moments, ha estat fent pràctiques amb les màquines de cosir per tal d'aprendre els rudiments del funcionament: posada en marxa, pedal i motor, la palanca que subjecta la roba que cosim, tipus de punts, longitud dels mateixos i normes de seguretat.



S'ha de dir que tothom ha treballat molt i que la Clàudia no ha parat sol·licitada des de totes les bandes. I al final ha valgut la pena perquè cinc minuts abans que acabés la sessió les dues taules de treball estaven plenes de patrons i trossos de roba però quan la professora els ha posat sobre el maniquí ha sigut com confegir un puzle i ens hem fet una idea molt aproximada de com seran els vestits per als dos pallassos.



 Alumnes INS Menéndez y Pelayo