dijous, 6 de febrer del 2014

Plats a la carta

Hola! Som l’Aissere i la Ishan de l’Institut Pau Claris i us volem explicar el que hem fet avui al taller de Plats a la carta:

 Ens han explicat com és el vi i quines característiques té. Hi ha molts tipus de vi: els vins especials com el cava, i els vins de taula que són quatre: El vi negre, el vi blanc, el vi rosat i el claret.
També hem après a fer les pinces amb una cullera i amb un ganivet. Amb les pinces hem agafat el pa i al començament era molt difícil, però després era més fàcil.
Després hem après a parar la taula, posar les copes, els plats i els coberts. Hem servit els plats als nostres companys i els hem preparat cafè: cafè amb llet, sol o tallat. Ha sigut molt divertit!!




En el taller de cuina van aprendre a fer dos plats: en un plat van fer un rotllet de vedella arrebossada i uns tacs amb tres trossets de truita de patates, van cuidar la presentació i estava molt ben cuidada.