dijous, 2 de maig del 2013

Dijous 2 de maig

Hem arribat i ens ha rebut l'Alexia. Ens hem posat ràpidament el davantals i les identificacions i avui hem fet pràctica de portar la safata amb quatre gots buits primer i després amb coberts. Finalment hem après a portar tres plats, dos a la mà esquerra i un a la dreta. I encara més difícil hem portar set o vuit copes amb la mà esquerra! Havíem de caminar de manera lleugera com si estiguéssim fent un servei de veritat. Ens hem mogut per tota la sala. Ens estem convertint en uns professionals de debò!

 

Abans d'aquesta pràctica ens han ensenyat a parar la taula amb delicadesa, o sigui a posar amb molt de compte les estovalles.

 

Més tard, hem simulat que preníem nota de diferents comandes i havíem de fer servir uns símbols. Per exemple, una taula vol dir la ubicació del clients, un cobert simbolitza el nombre de persones que hi ha a la taula. I un ninot amb el teu nom és el responsable de servir la taula.

 

També ens han recordat com servir vi i aigua. I fins i tot hem obert ampolles de vi amb el tirabuixó!

 

Quan ha pujat el grup de cuina nosaltres hem preparat el servei i hem servit als nostres companys.

 

El menú d'avui era: crema de porros i patata amb una decoració de fruits secs, hamburguesa amb formatge fos i de postra mousse de fruits vermells.

 

Tenim ganes de saber que practicarem el proper dijous.

 


Pamela Gordillo i Carla Lirio
INS Menéndez y Pelayo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada