Hola a tots!
Avui és el segon dia
del taller de plats a la carta. La feina la fem al restaurant i a la sala Norai,
al Museu Marítim. El grup es va dividir en dos. Uns a cuina i altres a sala. El
nostre grup va fer cuina amb el Xavi, ens va explicar el funcionament de la
cuina, ens van donar nostre davantal i el
nostre “gorro”.
El primer dia a la cuina, ens va ensenyar com s’ha de treballar
amb els ganivets, com agafar-los,... Després com s’han de pelar les patates, com tallar-les en juliana i vam estar
practicant una estona, tot seguit, ens van donar uns carbassons per tallar-los,
també en juliana. En acabar tota
la feina vam netejar i recollir tot.
A dalt a sala, els nostres companys que havien après a fer
cafès i a servir-los, van practicar amb nosaltres, que vam fer de clients i
ells de cambrers. I així va acabar el
matí, fins a la setmana vinent
Marta i Jimmy.
Col·legi Sant Josep
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada