dimarts, 5 de març del 2013

Sessió 5 de març

Dimarts 5 de març


Avui ha estat el primer dia que hem anat directament al taller de cuina i no s'ha perdut ningú!

Un cop amb la roba de treball ens hem netejat les mans i hem preparat tot els estris (els suports per tallar i  els ganivets).

Els ingredients d'avui eren: pebrots verds i vermells, albergínies, ous, xocolata, alls, nata líquida, patates, xampinyons, mores i d'altres aliments.

Avui hem après a fer:

- Truita de patates que l'hem posat dins d'uns motlles comestibles (semblaven fets de pa).

- D'altres motlles els hem farcit amb pernil i ou.

- Crema de xampinyons, que l'hem fet amb la nata líquida i els bolets.

- La Carla està molt contenta perquè ha fet allioli sense el turmix i li ha quedat perfectament lligat. L'hem fet servir per posar sobre les patates.

- Crema de carabassó.

- També hem fet broquets amb diferents ingredients: xampinyons, pebrot vermell, pebrot verd i albergínia.

- Per postres hem fet com un pintxo de xocolata amb una mora vermella a sobre.


Com sempre hem traslladat el menjar fins a Norai i allà hem fet de clients i els nostres companys de sala ens han servit el menjat com si estiguéssim en un coktail.

Carla i Esteban

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada