Dimarts 5 de març
Avui ha estat el primer dia que hem anat directament al taller de cuina i no s'ha perdut ningú!
Un cop amb la roba de treball ens hem netejat les mans i hem preparat tot els estris (els suports per tallar i els ganivets).
Els ingredients d'avui eren: pebrots verds i vermells, albergínies, ous, xocolata, alls, nata líquida, patates, xampinyons, mores i d'altres aliments.
Avui hem après a fer:
- Truita de patates que l'hem posat dins d'uns motlles comestibles (semblaven fets de pa).
- D'altres motlles els hem farcit amb pernil i ou.
- Crema de xampinyons, que l'hem fet amb la nata líquida i els bolets.
- La Carla està molt contenta perquè ha fet allioli sense el turmix i li ha quedat perfectament lligat. L'hem fet servir per posar sobre les patates.
- Crema de carabassó.
- També hem fet broquets amb diferents ingredients: xampinyons, pebrot vermell, pebrot verd i albergínia.
- Per postres hem fet com un pintxo de xocolata amb una mora vermella a sobre.
Com sempre hem traslladat el menjar fins a Norai i allà hem fet de clients i els nostres companys de sala ens han servit el menjat com si estiguéssim en un coktail.
Carla i Esteban
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada