UN ALTRE DIA FANTÀSTIC AL TALLER DE PLATS A LA CARTA
Avui dijous 28 de febrer, al curs de cuina hem tallat pebrot verd, i pebrot vermell i després hem tallat unes patates i unes cebes per fer una truita de patates. Mentrestant, altres nois i noies preparaven altres coses com una crema de carbassó i posar un pebrot vermell amb un tomàquet al forn. Després estàvem preparant croquetes de peix i broquetes de salsitxes amb patates picades. La resta de companys estaven fent uns plats de amanida, posant-li pinya a sobre. Finalment i després de fer tots els plats vam recollir per anar al restaurant Norai, perquè l'altre grup estava preparant un Buffet per a tots nosaltres.
Tots van col·laborar molt bé, tallant, cuinant, decorant l'amanida.... Va ser un dia molt profitós i van aprendre moltes coses.
Especialment estava bo el postres (pinya amb kiwi).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada