Vam
arribar tots al centre d’ Impulsem i el Dani i el Xavi ens van fer una
breu explicació de què fariem aquell dia, després ens van separar en dos
grups de vuit persones cadascun, un de cambrers i l'altre de cuiners.
Quan vam sortir d’ Impulsem i vam anar tots junts cap al local on es fa
cuina. Es van quedar els de cuina i els que aquell dia ens tocava sala o
fer de cambrers, vam anar cap a Norai (
el restaurant on fem el taller de cambrers ), aquesta distribució
canvia cada semana, és a dir, que els que van fer cuina, la semana que
ve, faran de cambrers i a l’inrevés. A continuació explicarem com va ser
la primera classe de cambrers i les nostres impressions.
A
la classe de cambrers van començar fent una breu explicació sobre què
era el cafè i les infusions i quins tipus de cafès hi ha.
Desprès
de les explicacions, en Dani, el professor, ens va estar ensenyant com
funcionava la cafetera i com podíem preparar el cafè de diferents
maneres. Seguidament vam sortir a fora a preparar la taula amb els gots
de forma de rombo. Les gerres les vam posar a les cantonades de la taula
i amb les nanses que estiguessin mirant cap a la dreta del client.
Quan
van arribar els nostres companys de cuina, vam estar servint les
begudes i recollint els gots servits i les estovalles per portar tot a
l’office ( oficina o lloc de treball ) per anar rentant i assecant les
tasses, gots i les gerres.
Impressions
Luis:
Em vaig emportar impressions molt bones, vam treballar bastant tots en
general, i vaig aprendre moltes coses noves que no sabia, com fer els
dos o tres cafès bàsics i el nom d’alguns altres que no sabia ni que
existien. També vaig aprendre com servir els cafès als clients i la
neteja que ha de tenir un cambrer per fer un bon servei. Estic molt
content amb aquest taller que estem fent i espero seguir aprenent més
coses noves.
Alex
: La meva impressió és que hi ha massa tipus de cafès i que no em puc
recordar de cada cafè a quina tassa se serveix. Però la veritat ès que
vaig aprendre molt: com ha d’estar un cambrer i com s’ha de comportar a
l’hora de treballar .
És una feina bastant difícil però això ens servira per al futur.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada