divendres, 1 de febrer del 2013

Taller cuina 29 de gener

El dimarts 29 de gener, vam estar al taller de cuina. Vam aprendre a tallar diferents verdures: albergínia, carbassó i pebrot. En Xavi ens ha ensenyat a tallar totes aquestes verdures a l'estil "JULIANA". Després les vam portar al restaurant Norai.
A continuació vam passar a preparar el ">coffee break": agafar una safata i li vam posar un paper vegetal , a sobre hi vam posar croissants, ensaïmades... I ho vam posar al forn uns 10 minuts aproximadament. Després ho vam empolvorar amb sucre i vam posar totes les pastes en unes safates de cartró. Després vam fer uns entrepans de tonyina, formatge i pernil i vegetals. Vam anar cap al restaurant i allà els nostres companys de sala ens van atendre com a professionals i nosaltres érem els clients. Tot estava per llepar-se els dits! Estem esperant amb il·lusió el menú que haurem de preparar la propera setmana.

Carla Lirio
Esteban Nivia
INS Menéndez y Pelayo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada