Un dimarts més hem anat a
Impulsem a fer el taller de Plats a la Carta. A nosaltres, el primer grup, ens
va tocar anar fer hosteleria al restaurant Norai (Museu Marítim) amb en Dani.
Vam començar la sessió amb una explicació: origen i procedència del vi i
desprès vam preparar les taules amb tot el parament: copes, tovallons, coberts,
plats, etc. Ens va ensenyar a servir vi pel cantó indicat (per la dreta), a
pinçar el pa amb una forquilla i una cullera i a servir un menú del dia.
Desprès van venir els companys que feien cuina amb un
primer plat (gaspatxo), un segon (broquetes de pollastre amb verdures
escalivades) i un postre (mousse de torró amb fruites). Els companys de cuina,
es van assentar a les taules que nosaltres havíem preparat i els vam servir,
per parelles, el menú que ells havien elaborat aquell dia. Vam començar portant
el vi (que era aigua), pa i el primer plat. Desprès vam retirar el primer plat
i vam portar-los-hi el segon i per últim, al retirar el segon plat, vam portar
el postre. Els que van voler van prendre’s un cafè per acabar la jornada.
Mohamed i Givanni (Ins Vila de Gràcia)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada